Levertijd en verzending

Snel en gratis bezorgd met DHL (in de Benelux)

Je wilt natuurlijk altijd zo snel mogelijk je drukwerk in huis hebben. Bij DePrintPartner bestel je direct bij de bron en dus kunnen wij snel leveren. Voor veel producten hanteren wij: voor 16.00 uur besteld is zo snel mogelijk verstuurd!

DePrintPartner verzendt alle orders met DHL (alleen binnen de Benelux), dit betekent dat orders NIET geleverd kunnen worden op een postbus, alleen op een regulier postadres.

Wil je het al ’s ochtends ontvangen dan hebben wij ook de 11-uurs optie van DHL. Dan zorgt de verzendingsdienst dat je het drukwerk vóór 11.00 uur de volgende dag in huis hebt.

Bij sommige producten met een bepaalde afwerking hebben we een extra productiedag nodig. Als je het product selecteert verschijnt automatisch de levertijd (zie oplagekeuze).

Na het verzenden van je pakket ontvang je automatisch een track en tracé code zodat je het pakket kan volgen. 

Zekerheid en garantie

Het kan altijd gebeuren dat er iets fout gaat bij de verzending. Om meer zekerheid te krijgen dat je jouw producten op de verwachte leverdatum in bezit hebt bieden wij de volgende verzendoptie:

Je kunt je bestelling ophalen bij ons in Houten. De bestelling ligt dan op de verwachte leverdatum na 11.00 uur klaar om op te halen.

Mocht je vragen hebben met betrekking tot de verzendmogelijkheden of andere vragen hebben over de verzending? Bel ons dan gerust en dan kijken we of we er samen uitkomen. 

Spoed productie is voor ons geen probleem

Omdat jij bij de bron besteld leveren wij altijd snel. Heb je het nog sneller nodig? Dan beschikken wij voor een kleine meerprijs over spoed productie. Voor veel producten kunnen we, indien je het voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag met DHL versturen.

Wil je het al ’s ochtends ontvangen dan hebben wij ook de 11-uurs optie van DHL. Dan zorgt de verzendingsdienst dat je het drukwerk vóór 11.00 uur de volgende dag in huis hebt.