Technisch nieuws

25 Jun 2020

Door de update van juni zijn diverse bugs verholpen en heeft de upload-tool een modern uiterlijk gekregen. Veel issues die eerder voor problemen zorgden, komen nu bijna niet meer voor. Het aanleveren van jouw drukwerk gaat nu nog sneller. Goed nieuws dus!

De belangrijkste aanpassingen hebben we nog even uitgelicht:

Toevoegen van bestanden

Om (extra) bestanden te kunnen toevoegen klik je nu op de zwarte button links bovenin. Hierdoor opent een nieuwe bibliotheek. Mocht er een aandachtspunt zijn als een afwijkend formaat of een te lage resolutie, dan wordt het direct gemeld in de miniatuur van de betreffende pagina.

Verwijderen van bestanden

In de vorige versie kon je oude bestanden uit de bibliotheek verwijderen. Voor nu is dit tijdelijk niet mogelijk. Er wordt gewerkt om de oude vertrouwde “verwijder-button" weer in een nieuw jasje online te zetten. Let er tussentijds bij het uploaden dus extra goed op dat je de juiste versie van je bestand selecteert!


Double check

Voor de oplettende PrintPartners onder ons... het is weer mogelijk om een PDF-preview van je geüploade bestanden te downloaden. Handig om toch nog even een allerlaatste check te doen voordat de order definitief wordt.

Any questions?

Mocht je nog vragen of andere ervaringen hebben met de aangepaste upload-tool, laat het ons dan weten via info@deprintpartner.nl. Wie weet zie jij jouw feature na een toekomstige update terug, want daar zijn we PrintPartners voor.